Dags för ett varmt bad!

Ska lägga mig i ett varmt bad nu, sedan blir det att lägga upp två video på facebook på min käre vän ;) Hahah ÄLSKA!



Jag älskar dig bara så du vet! <3


Nu jävlar!

Nu har jag verkligen betämt  mig att bli nyttig och få slimmad kropp igen! Har köpt chili burn tabletter som ska öka förbränningen och ska börja med en detox kur med mamma på måndag! Efter söndag är det slut på ALLT onyttigt och dags för mycket fisk och sallad!

Iaf, har mått sjukt dåligt idag! Har mått jätte illa och haft världens magknip, tror det beror på min leverrening jag gjorde igår, kanske blev lite starkt för levern.
Och ja det låter kanske skumt med leverrening men det gör bara gott. Man dricker en dricka med speciella ingredienser, kan skriva det senare :) Mamma har nämligen en så sjukt bra bok om detox, det står verkligen allt, jag älskar den och den kommer verkligen hjälpa mig med att bli nyttig!! ÅHH längtar tills att få träna skiten ur mig imorgon! :D


Finns att köpa på naturapoteket!



Den gudomliga boken, haha!


förlåt!

Har haft fullt upp hela helgen så har inte hunnit blogga ^^ fredags var så sjukt rolig kväll!!
igår skulle jag städa hemma hos mig för att mina föräldrar kom hem från österrike och jag somnade typ klockan 10 igår X)
Menmen, lovar er bättre uppdate nu :)

Puss



Josefine i fredags, bilden talar väl för sig,. HAHA

Elin och jag

Nu
HAHA ser ni någon skillnad?

Mysig dag!

Har varit inne i sickla med josefine,matilda, bianca, tanja och jeanette idag och haft det super trevligt :D Har dock ingA bilder X).  Nu väntar jag på elin som är på väg hit, hon ska sova här inatt, super mysigt! :) Mer upfate snart :)

Josefine kommer hit

Josefine är på väg hit, ska hålla henne sällskap tills hennes träning börjar :) Sedan drar jag till kista.
Josse och jag för ganska länge sedan :)

Lunchdags

Så var min lunch klar :D

Vi

Tänkte bara skriva av mig lite! Början för oss var super spännande, alltid ett leende på läpparna när vi sågs, alltid hålla handen, vi var så himla kärleksfulla! Allt var bra, även fast det gått så fort för oss! Vi älskade verkligen varandra, vi gjorde allt för varandra, verkligen allt. Du sa att din kärlek växte och växte för varje dag, att du fortfarande var så himla nykär. Vi bråkade ALDRIG och du ville alltid möta upp mig för att hålla mig sällskap! När vi inte skulle ses på några dagar fick vi båda panik, vi smsade hela tiden, ringde varandra hela tiden, allt för att få höra varandras röster! Ja vi gjorde verkligen allt med varandra och allt var så himla skönt! Efter ett tag började den nykära känslan avta och förhållandet var inte lika spännande längre, vi visste allt om varandra, vi hade redan gjort allt med varandra, det fanns liksom inget som gjorde spänning. Det var då alla bråken började, vi bråkade jämt och ständigt om små saker, allt blev jätte jobbigt men kärlek fanns fortfarande. Jag litade fortfarande på dig till 100 % och visste fortfarande att du var den bästa, det fanns ingen, verkligen ingen som skulle kunna ta din plats. Vi var nära på att göra slut men lyckades att låta bli, vi åkte utomlands då allt blev bättre igen, vi var som nykära, allt rullade på och vi var det bästa paret igen, vi fick tillbaka allt som vi börjat tappa. När vi kom hem var vi fortfarande som nykära, det höll i sig ett tag men sedan började vårt förhållande blandas in med vännerna, det kändes som att våra vänner hade en relation med oss. Varje gång vi va ute på kvällarna blev det bråk, jag gjorde slut varje helg för det blev för mycket. Vi bråkade jämt men bestämde oss för att vi ändå skulle hålla oss kvar i varandra. Bråken avtog lite men vi tjaffsade fortfarande om småsaker det har fortsatt ända sen dess, vi tröttnade grovt på varandra och du var otrogen, jag blev så sjukt sårad och personen jag litat allra mest på fanns inte länger där, jag litade inte på någon! Vi försökte lappa ihop mitt krossade hjärta och jag var otrogen mot dig, allt föll samman och hela vårt förhållande krascha!! Det fanns inte något kvar längre, vi båda sårade varandra, ingen mådde bra av det. Men vi kunde inte släppa taget så vi gav oss en sista chans, och här är vi nu. Brutna hjärtan men ändå villiga att fortsätta, bevisar inte det något, bevisar inte det en otroligt stark kärlek?
Jag är kär i dig, jag älskar dig, jag vill inte släppa taget om dig men om det inte funkar den här gången så kommer jag att behöva göra det.
Jag skulle kunna göra allt för att få oss att bli som i början, du åker bort i sommar, jag tror det komme hjälpa enormt, jag tror vi får se det som en riktig på nyttstart, jag tror på oss det får du aldrig glömma, jag tror att vi kan klara det, bara båda vill, men du måste vilja lika mycket som jag. Vi kanske behöver en tid från varandra redan nu, jag är berädd på att göra allt bara vi kan bli perfekta igen!
JAG ÄLSKAR DIG

ingen fantasi!

Jag har verkligen ingen fantasi just nu! kommer inte på något alls att skriva om haha, blääääääääh!

God morgon!

Godmorgon, jag stannar hemma idag. Har inte sovit något bra och har jätte ont i halsen och känner mig allmänt seg! Ska börja köra matschema nu så att jag verkligen stoppar i mig BRA mat och inte går och småäter. Ska bli fit for fight till i sommar! Tänkte börja skriva lite om hur jag äter och tränar om någon vecka då jag kommit igång på riktigt :)
Iaf, sitter (som vanligt) inne på olika hemsidor och kollar kläder! Det finns en klänning som jag testade förut och velat ha jätte länge, funderar på att köpa den snart, men vill ha den i tre olika färger haha!
RSAVV358
RSAVV358
RSAVV358
Tror det får bli alla, haha!

HM


ica

Ska till ica och handla frukt nu :D

funkar igen!


svar

Fick en fråga om dessa skor, dom kommer från shestore i pk huset och kostade ändast 600 kr :)

två bilder

Ska ha mina nya kläder på mig idag som jag visade er för något inlägg sen :)
Slänger in två random bilder ist ;)

dagens

Slänger in ett inlägg lite snabbt, ska dra till skolan nu
Puss

shoppingen

Bild 1 & 2
Tröja : HM 199 :-
Jeans : SALT 399 :-
Bild 3
Klänning : Vila 500 :-

recept

Jag gör två olika men det ända som varierar i stort sätt är hallon eller jordgubbar, men skriver min favorit :)
Du behöver : Juicepress
mixer
en annanas
två bananer
hallon
Gör så här: Juicepressa en lagom bit annanas (lite mindre än en halv) och två stora appelsiner.
Mixtra sedan ihop två bananer och ca en och en halv dl hallon. Blanda sedan ihop allt!
Super lätt och super gott :D

22.42

Kom precis hem, eller ja för ungefär en timme sen, men har ätit och snackat lite med min bror som jag inte sett på ett tag :) Sitter nu med en hemmagjord smoothie :D Så himla gott!! Har även shoppat lite smått :) ska ge er recept och visa kläderna snart :)

ska till kista nu

Har precis duschat som ni kanske såg där nere och ska till kista hem till pöjken, ska köpa ett par byxor och gå på jakt efter ett par handskar jag letat efter :) hörs sen !

sorry!

Förlåt för min uppdatering men har suttit barnvakt fram till nu och gårdagen var min värsta dag någonsin! Tror jag aldrig gråtit så mycket sen en släkting dog. Håller dock det privat men jag är tillbaka nu iaf :)
Och jag har laddat min kamera så ska försöka lägga in bättre bilder nu :)
<3

städa

Hemma nu ska snart börja städa! Ska ju sitta barnvakt ikväll :)
Tack alla fina vänner!
P.s passar jag i slickad toffs? :)



Just nu tackar jag för bloggen så jag får skiva av mig!

Denna låt har jag så många minnen till, många underbara minnen, minnen jag aldrig kommer glömma! Låten står fr något fint och har alltid btytt så enormt för mig! Nu gråter jag till låten, jag bara gråter och gråter! Har seriöst aldrig mått såhär i hela mitt liv, känns som hela min själ sugits ut! Vet inte vart jag ska ta vägen, jag är förvirrad och rädd. Detta var droppen för mig, orkar inte kämpa längre, kommer gräva ner mig i mig själv.
Jag kommer alltid komma ihåg oss, jag kommer aldrig glömma våra underbara stunder vi haft. Jag kände inte att slutet var redo än men så blev det och är kanske bäs så trots allt. Men jag klarar inte stå på egna ben, har inget solljus just nu. Mår bara dåligt! Åhh hur fan överlever folk sånt här? Jag är helt förstörd, klarar inte mer nu!
Mitt liv har satt stopp!

Men viktigast av allt, jag kommer alltid älska dig! du va något speciellt och jag finns här om du vill, glöm aldrig det!

Komme sakna dig och dina varma kramar, kommer sakna att få känna din lukt, känna dina underbara läppar och se ditt underbara leende! Kommer inte klara mig utan dig, det går inte! Jag kan inte, jag kan inte, jag kan inte !! och det värsta av allt, jag kan inte göra något åt det!

tipps på Parfym!

Måste tippsa om den här parfymen i sommar! Jag har den själv och den luktar så himlans gott och man längtar verkligen till sommaren när man känner lukten.
ÅHH :D
Moa, julia, matilda och lilla jag för nästan ett år sedan i slutet av skolan då man bara ville ha sommarlov!

har sagt det för men tar det igen!

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!

<3

Åh lyssnade jämt på den här förut!
With you- Chris Brown

dagens

Förlåt för de dåliga dagens outfit bilderna men hittar inte laddaren till min kamera XD

jag just nu


Älska

<3

ångest

Jag har i hela mitt liv varit underviktig. Jag har alltid varit smal som en pinne och har alltid fått höra "shit vad smal du är". Jag har tränat gymnastik flera gånger i veckan sen jag var tre år gammal. Har tränat stenhårt på elit nivå och har alltid varit super vältränad. Jag har aldrig tänkt på vad jag stoppar i mig för jag har aldrig kunnat gå upp i vikt jag har aldrig mått dåligt över min kropp, har alltid varit nöjd. För en period sedan fick jag höra hela tiden hur snygg kropp jag hade av olika killar, fick höra det nästan varje dag och mitt självförtroende var på topp. Det hjälpte mig enormt. Jag har alltid haft svårt med mitt självförtroende började när jag var liten och fick höra av en viss tränare hela tiden att man inte dög och blablabla, gick även på balett ett tag där jag blev ignorerad av tränare mm. Jag har haft många motgångar i mitt liv men för något år sedan hade jag äntligen fått ett bra självförtroende, jag var nöjd med mig själv. Jag trivdes med den jag var. Jag mådde verkligen bra. Sedan började jag gymnasiet, jag blev kär, tyckte det var mer intressant att träffa pojkvännen ist för att gå på träningarna så till slut slutade jag var även en rygg skada som fick mig till det beslutet. Men iaf så slutade jag träna och efter några månader ändrades min ämnesomsättning och jag började gå upp i vikt, mina muskler förvandlades till fett och allt onyttigt jag stoppade i mig började synas. Jag tänkte inte så mycket på det då för jag var ändå nöjd för min kropp, började ist höra komentarer som "gud vilka fina kurvor du börjar få, du är inte smal som en pinne längre" och "shit vad mer vuxen du ser ut, skit snyggt", månaderna gick och jag gick upp ännu mer, började få lite ångest för hur min kropp började se ut och gick runt och tänkte på det hela tiden, kändes som att alla blickar jag fick var något negativt, att alla kollade för att jag såg ut som en fet kossa. Jag mådde sämre och sämre och bestämde mig för att gå ner i vikt igen genom att sluta äta, spydde även upp maten några gånger men klarade inte av det och hoppade över vissa mål och åt jätte mycket andra (vilket leder till att man går upp ännu mer) Jag började må ännu sämre och köpte ett gymkort till slut. Jag mår fortfarande dåligt över min vikt, och alla komentarer jag får mår jag dåligt över. Så fort någon annan säger att dom är nöjda med sina kroppar mår jag dåligt, jag vill inte jämföra mig med någon men det gör jag automatiskt, kan inte sluta. Står och kollar mig i spegeln varje dag, mäter midjemåttet och omkrätsen på låren. Jag vill inte men kan inte låta bli. Jag kommer hem och gråter när jag ser någon som är riktigt smal och fin och tänker, "hur fan kunde jag låta det gå så långt?" Andra ser mig som smal fortfarande men normalt smal men jag kan inte sluta jämföra mig med förut då jag var underviktig då jag var skit smal. Jag trivdes så himla mycket bättre då, jag hade så himla mycket bättre självförtroende. Jag går runt och har ångest jämt för min vikt, mår dåligt att komma i vanliga jeans för att jag tycker jag ser tjock ut. Jag lägger is klumpar på magen och låren på kvällarna för att lite fett ska försvinna. Det är inte normalt jag vet men jag mår så dåligt så kan inte låta bli. Jag som alltid varit så smal och aldrig brytt mig om vad jag äter går upp nu av en chokladkaka. Det kanske krävs ett tag innan jag inser att jag är smal och att få mig att trivas men det gör jag inte nu. Och jag mår bara sämre när jag ser de så kallade "stor bloggarna" lägga upp bilder på deras super smala kroppar och skriver va nöjda över era kroppar blablabla. Dom hjälper än inte dom gör snarare det hela värre.
Jaja nu pratar jag en massa gojja men jag ska iaf träna hårdare och äta bättre mat så kanske jag blir lite mer nöjd iaf!
Jag ska inte sluta kämpa!

 

Nu


min dröm

Jag har alltid drömt om att bli modell. Det har varit något jag alltid velat arbeta som, verkar så himla roligt och jag är väldigt intresserad av fotografi över huvud taget. Jag älskar att stå framför kameror det har jag alltid gjort. Det vore så häftigt att bli bra på det och verkligen kunna tjäna pengar på det. Jag blev dock för kort för att ha "modell längden" är bara 164 cm lång. Men ingenting säger att man inte kan lyckas ändå, jag brinner fortfarande för det och kommer nog alltid att göra!
trots att jag gått upp 10 kg på ett år och är för kort kommer min dröm leva vidare.
Några bilder på mig
och glöm aldrig "sluta aldrig kämpa i motgångar, det kommer resultat"

Tipps!

 

Dom här oljedropparna är så himla bra! Har testat massvis med silikon droppar, silkesdroppar och olje droppar men ingen har varit så bra som denna! Det är alltså till för slitna hårtoppar och jag använder dom här dagligen, så det rekomenderar jag stark till er som bryr er om håret :)

Finns att köpa hos frisörerna


ska snart hem!

Har inte åkt hem ännu, pappa kommer och hämtar mig om en liten stund :) Vi ska iaf äta så fort martin skitit klart ;)



hos martin

 

 

 

uppdaterar mer när jag är hemma :)


Dålig morgon!

Hello igen tänkte bara säga att denna dag började inte som igår, är på skit humör!!!

dagens

Skriver vart allt är ifrån senare :)
har inte fixat klart håret och sminket så ska göra det nu :)
Puss

djurplågeri

http://existenz.se/out.php?id=32131
Klicka på länken så förstår ni vad jag menar!

fredrik

Så lika men ändå så olika
Du kommer alltid vara en viktig person för mig, snart tre års vänskap och jag kommer alltid ställa upp för dig!
<3

simpsons

Gud vad jag älskar det pogrammet, typ de bästa som finns :D

uttråkad!

Är så himlans uttråkad så det är sjukt! haha Vill göra något, är på så sjukt bra humör så vill bara ut och träffa folk, har ju legat hemma i två dagar nu och nu vill jag bara utututut ! :D

glass

Sitter just nu och äter en magnum, jag som skulle vara nyttig menmen.

dagens


hemma nu


HAHA ser ni någon skillnad?

haha ser ni någon skillnad på de översta bilderna som är tagna i 9an och de två understa som är tagna i år?

Thomas sabo

Jag har som sagt köpt en kedja nu för att hänga en massa berlocker på och dom här fyra är mina absoluta favoriter, så himla söta!

låt inget förstöra denna dag!

Solen skiner och jag är på bra humör! tralalalaa


God morgon

började dagen med egenpressad apelsin och annanas juice, pressade den själv faktiskt ;) och sedan en banan på det :) super gott!!

har världens bästa vänner!

Nu när man är sjuk och ligger hemma i sängen och verkligen har dötrist ser man verkligen vilka som är ens riktiga vänner som gör en glad, finns verkligen tre personer jag saknar nu när jag ligger hemma och är sjuk! Såna människor som alltid får mig på bra humör och som får mig att må bra! Ni kan ju gissa vilka ni är, tror ni vet haha :D
Men kan lägga in bilder ändå, för sånt är alltid lika trevligt ;)
Ni är verkligen guld värda och mina solstrålar!
<3

frukt och bär smoothie

Mamma har precis gjort en smoothie till mig som innehåller massa frukt och bär, den är verkligen super god, kan kolla receptet och skriva det senare så ni själva kan smaka!

tipps för alla med celuliter och bristningar!

Så ska den här vara bra tydligen, har hört folk som använt den! Går att beställa på nätet om ni söker runt lite :)

Lets do it again- J boog

Älskar den här låten!

lunchdags


vårsol!

Har nu suttit i vårsolen och ätit frukost! Älskar min balkong på våren och sommaren, solen skiner på den hela tiden, perfekt att sola sig lite på :D Jaja nu eftersom jag är sjuk ska jag lägga mig på soffan och kolla på gamla gymnastikfilmer på mig, alltid så roligt :D
Tog lite bilder på min iphone men orkar inte ladda upp dom nu så ni får dom senare ;)
En gammal bild på mina naglar, funderar på att göra om dom, fina?

störda vänner?

 

Hur fan hittar man en sån här video? haha


inlägg till matti och jossi

eftersom ni nu är i skolan och säkert har sjukt tråkigt tänkte jag ge er lite underhållning med sjuka lagar runt om i världen

Kanada

* I Toronto är det förbjudet att dra en död häst längs med Yonge Street (huvudgatan) på söndagar.
* I Oshawa är det förbjudet att klättra i träd.
* I provinsen Nova Scotia är det förbjudet att vattna gräsmattan när det regnar.

Schweiz

* Det är förbjudet att tvätta bilen på en söndag.
* Om man bor i en lägenhet är det förbjudet att spola i toaletten efter kl. 22.00.

Australien
* En taxichaufför är skyldig att alltid ha en bal med hö i bagageutrymmet på sin taxi.

England
* Alla män som fyllt fjorton är skyldiga att öva med pilbåge minst två timmar varje vecka, övervakat av den lokale prästen.
* Det är förbjudet att vara full på en pub eller en bar.

Frankrike
* Mellan klockan 08.00 och 20.00 måste 70% av all musik som spelas på radion vara av franska artister.
* Det är förbjudet att döpa en gris till Napoleon.

Skottland
* Det är förbjudet att fiska på söndagar.
* Alkoholister får inte äga kor.

Singapore
* Försäljning av tuggummi är förbjudet. Däremot är det inte förbjudet att tugga tuggummi, såvida du inte spottar ut det på gatan.
* Det är förbjudet för homosexuella att bo i Singapore.
* Det är förbjudet att kissa i hissar.
* Spolar du inte efter dig på en offentlig toalett har du begått ett brott.
* Pornografi är förbjudet. Som en följd av denna lag är det även förbjudet att gå omkring naken i sitt eget hem, då detta anses vara pornografiskt.



Sjuk

Och om ni undrar varför jag uppdaterar så mycket helt plötsligt är det för att jag ligger hemma sjuk :( Har haft feber och världens huvudverk som vägrar släppa! Har varit smått sjuk länge nu men verkar som det brutit ut nu!
Hoppas ni har det roligt i skolan ;)

Puss


Bild på mig och älsklingen

haha när jag ändå är i farten..

 

Kan jag passa på att visa er dom här skorna jag spanat in också! Så söta till våren!

kostar bara 500 kr styck :)


Mina två dröm klänningar, dom ska bli mina till sommaren!


Detta ska jag ha!


för jojjos skull!

Hello, mitt ända fan där ute! tänkte göra dig lite glad med ett blogginlägg ;)









Kommer med ett seriösare inlägg imorgon om lite inre tankar mm ;) Har en del jag behöver skriva ut om!

Kyss från mig


RSS 2.0