Viktminskning!

Hejsan alla, jag mår mycket bättre nu iaf!
Är hemma från skolan vilket jag var igår också, men det hände ytterliggare saker men det löste sig som tur är!

Kollade tillbaka på gamla bilder då jag var supernöjd över min kropp och jag var skit smal! Fick fetaste ångesten, har gått upp 11 kg på ett år och nu ska jag ner till 45!!!
Ni får gärna följa min viktminskning! Kommer skriva vad jag äter varje dag och hur jag tränar så ska jag snart tappa en massa kilon!








Dom här bilderna är tagna för ett år sedan då jag var nöjd över min kropp och den var vältränad!! Vad hände?


?

På senaste tiden har jag varit så himla förvirrad, jag har inte vetat ut eller in. Har inte kunnat fatta några beslut, min hjärna har snurrat och tänkt. Jag har inte mått så bra, det har hänt saker som fått mig så sjukt ledsen och kändes som att jag inte var värd något alls av personen som jag verkligen älskar.
Men igår snackade vi, vi snackade om allt, verkligen ALLT! Jag fick prata ut om saker som hänt under hela mitt liv, hela min uppväxt och han bara lyssnade och dessama så fick han lätta på sitt hjärta. Det fick mig att få en annan syn på saker och ting. Inget negativt, det kändes som att en stor klumpt släppts. Äntligen hade jag någon som jag vågade berätta allt för, som vet exakt allt om mig nu. Har aldrig vågat öppna mig så för någon. TACK! Tror han kände desamma, det blev många tårar och leenden men båda verkligen sa allt allt allt allt! Det var så skönt.
Människan bär på så himla mycket hemligheter. Man vet aldrig vad någon varit med om och kan inte lista ut det själv, man har ingen aning om vad personer varit med om under sina liv. Det är saker som format personerna, som gjort dom till dom vi är i vuxen ålder, allting i ens uppväxt har betydelse för den vi kommer att bli. Jag har stött på många motgångar genom mitt liv men det finns dom som haft det 100000 gånger värre och det är hemskt. Men man kommer till en period i livet man ändå är glad för allt som man varit med om eftersom man blivit den man blivit. Man kanske har varit jätte förvirrad hela sin uppväxt, blivit mobbad,  haft jobbigt hemma men när man väl hittar sig själv så småningom så är man så sjukt stark, man får en annan syn på livet och man tar ingen skit alls.
Ville bara få ur mig lite tankar, jag mår dåligt just nu men jag känner mig ändå lättad och saker och ting gör det lättare att förlåta personer.
Martin jag älskar dig och nu kan vi båda kämpa vidare tsm <3
TACK!

Måste vara den snyggaste killen som existerar!!

jag dör :D


...

Sorry för att jag inte bloggat, har hänt en del i helgen så har inte haft ork eller lust "/ Tror att jag aldrig känt mig så sviken förut, den ända personen jag litade på till 100 % har också svikit mig, fan vad folk är dumma i huvudet !
(har inga bilder)

Hola

Shit vilken stressig dag!
Haha efter skolan drog jag direkt till stan fick gå runt där själv, kul! Älsklingen kom som räddare i nöden iaf, hittade en klänning för 900 som det fick bli, skit snyggt! Hade dock lite ångest menmen haha. Sen åkte vi direkt till min älskling och har nu städat hela hans rum och sånt eftersom det kommer hit människor ikväll, taggad :D
Iaf ligger här helt själv nu :( Martin skulle ut och käka med grabbarna så väntar på några vänner som kommer hit och håller mig sällskap :) Tur det! Ska iaf börja fixa mig om ca 40 min :) Vi hörs senare, det kommer bilder från ikväll också :)

Puss


HAHA

Måste bara tacka Josefine, Matilda och Bianca som gör mig på glatt humör de dagar jag bara vill lägga mig i sängen igen! Ni är verkligen guld, och som man säger ett gott skratt förlänger livet inte sant? ;)


trött

Håller på att bli sjuk eller något, är så himla trött hela tiden! Ändå äter jag bra mat och tränar, men skolan tar väl kol på mig just nu, det är särför de är så glest med inlägg just nu!
Har iaf precis tagit ett varmt bad som jag gör varje dag och då menar jag verkligen varje dag, kan till och med bada två tre gånger per dag ibland ^^ Jag älskar verkligen att bada :P Haha Jaja nog om det, ska försöka orka blogga även fast jag är så trött, men nu ska jag skriva ett CV hörs sen :)

jag dör

Shit vad jag dör för denna klänning!! Ska ha den, dock kostar den 1000 kr men det är den värd!

God natt

Förlåt för så lite update idag men jag håller på att somna sittandes så måste gå och lägga mig! Är heöt söutkörd efter passaet idag!
God natt på er

KÄRLEK

Du har förändrat mitt liv på många sätt. Du har gjort det krångligare, svårare, bättre och lyckligare. Du har gjort mitt liv helt annorlunda och du har gjort mitt liv krångligare och svårare för att ta vissa beslut mm, rädsla att bli lämnad, rädsla när du åker bort men ändå så mycket tryggare när du är nära. Mitt liv har blivit svårare och kommer bli svårare i sommar då du drar utan mig i 5 veckor, vill inte ens tänka den tanken men jag klarar det på ngot sätt.
Iaf jag älskar dig, något enormt och det vet dum. Vi har haft det jobbigt men samtidigt är våra underbara stunder 10000 gånger fler. Du är speciell, speciell för mig. Du är min första stora kärlek och det är speciellt, jag hoppas du blir först och sist för vill verkligen inte leva ett liv utan dig, vill inte klara mig utan dig, vill ha dig där, jämt! Du förstår inte min kärlek, jag ska sluta upp med att överanvända vissa saker som tappar mening men det är så svårt, för varje gång jag ser på dig kommer dom tankarna upp, kollar dig i ögonen och tänker hur lycklig och glad jag är med dig. Hur fin människa du är och hur snygg du är. Det finns inget bättre än du, du är min drog och om jag inte får se ditt härliga leende får jag abstinens. Du är mitt liv, mitt allt!
Jag älskar dig, jag älskar oss!

Varför pälsplagg beroende? (varning för obehagliga bilder)

Jag äger två pälsmössor och en pälskrage (tvättbjörn) Jag gråter när jag ser filmer då djuren blir flodda och bilder mm men ändå kan jag inte sluta älska plaggen?! Blir sur på mig själv och får ångest men vill bara ha mer och mer med päls, Fejkpäls är inte snyggt tycker jag!
Usch vilken hemsk människa jag är :( buhu
Mår illa..
?

Fattar inte hur man klarar av att bo någon annanstans än stockholm?

Någon som kan förklara hur ni klarar av att bo i småstäder? Det måste vara så sjukt tråkigt och inte finnas något att göra? Träffar man ens nya vänner eller är det bara samma människor hela tiden? Goosh skulle aldrig klara av att bo i en liten håla någonstan! svårt att bli något stort också om man inte bor i stockholm, man har ju bäst förutsättningar liksom, jaja. Som sagt stockholm är bäst!
Stockholm i mitt hjärta!

italien, sommar!







Satt och kollade på de här bilderna från italien, har varit där fyra somrar irad nu på träningsläger, ska inte dit i år, kommer sakna det så sjukt mycket:( åh vill ha sommar. Men jag och Golpar har bestämt oss för en spontan resa i år, vi kör en sista minuten någon gång under sommaren, låter skit bra tycker jag :D


trött!!

Hello, kom precis hem efter ett rejält träningspass! Cyklade 1 mil och 5 km, sprang 3 km och körde 1 timmes ben och rumpstyrka! Är ganska död, så snart blir det ett varmt bad för att mjuka upp alla muskler och sedan fixa naglar och lite sånt :) Det är jag värd! Förbrännde dock bara 150 kalorier på cyklingen, men måste ju förbränt en hel del till eftersom jag sprang och så också.

Jaja, idag hade vi bara en lektion så det var skönt, drog även till HM en snabbis för att klaga på mina två klänningar som dom förstört, fick iaf pengarna tillbaka så det var nice men nu är jag två klänningar fattigare, jag som älskade dom :( Funderar på att beställa hem någon ny klänning ändå :).


drömkroppen?


hihi

sitter nu i ett nyköpt nattlinne och trosor, med en överraskning till min älskling som är i duschen :P

Vi har precis gymmat, förlåt för dålig uppdate men som sagt är det alla hjärtans dag, hörs senare :)



stress

kom prrecis hem, ska springa iväg på terminssamtal. Usch vad jag hatar att sitta med sin lärare och föräldrar och prata om en själv, jag verkligen hatar det!! Kommer säkert komma hem på dåligt humör, men då vet ni varför ;)
Uppdaterar mer senare, puss

Dagens outfit


Glad alla <3 dag!


Firar alla hjärtans dag idag!

Jag och älsklingen bestämde oss för att köra en liten alla hjärtans dag idag, så vi gick ut och åt och har legat och kollat på film :) Jag köpte även ett linne, en annan tröja och en fondation, visar er imorgon!


Två bilder vi tog nyss :) Fler kommer imorgon!


haha





 

Jag och älsklingen leker lite framför camen



Gymma

Ligger nu i pojkvännens säng och väntar på att han ska bli klar i badrummet, vi ska nämligen dra och gymma stenhårt nu :) Har haft ett litet uppehåll så nu blir det hård träning!! Sedan tror jag att det blir äta ute, förhoppningsvis :D


KÄRLEK



If i die young- Sam Tsui

Simpa

Jag håller på att kissa på mig men vill inte gå upp ur sängen för att väcka min älskling

iiiilandsproblem!


Ätstörningar

Det verkar som att ätstörningar ökat ännu mer nu senaste tiden! Kanske för att en av storbloggarna börjat skriva väldigt mycket om det! Jag tycker iaf att det är väldigt synd att folk ska behöva påverkas, det är inte okej! Ät bra mat och träna i stället så går du ner på ett hälsosamt sätt plus att du kommer må toppen, pigg och frisk vilket du inte är om du svälter dig själv! Man bli dessutom bara äckligt smal, försöl att vara nöjda med era kroppar. visst jag har också haft tankarna, shit vad tjock jag är, jag måste gå ner, jag ska sluta äta. Men det finnsnågot som ändå stoppar mig för det. Jag har haft 7 kompisar som varit så allvarligt sjuka att dom tagits in på behandling och itne fått gå till skolan, det 'r inte roligt! En av dom nu tre år efter räknar fortfarande kalorier och tränar hela tiden. Det är inte bra, man blir psykist sjuk!
Jag läser även denna blogg www.Folkeryds.blogg.se det är två tvillingar som bådal ider av ätstörningar, väldigt intressant blogg faktiskt!



Tror inte någon vill se ut såhär!

God morgon

shulululu :D
Har precis vaknat! Somnade ganska tidigt igår, hade ju så ont i magen så låg mest i sängen hela dagen, tråååååååk!
Idag mår jag lite bättre så ska försöka dra mig till gymmet för ett hårt pass, åh älskar att träna!! Så himla skönt verklgien!


Eftersom jag fortfarande inte har några bilder på pojkvännens dator så får det bli den här, första pussbilden vi tog ;)

God morgon

Eller ska man säga god dag? haha ;)
Ligger hemma hos pojkvännen min med världens magknip :(, synd om mig! ska ut snart och träffa några, beror lite på hur jag mår. Hoppas att ni mår bättre!
Jaja nu ska jag sova vidare och hoppas på att jag vaknar upp och mår bra!


Pojkvännen min har inte så mycket bilder så fick bli en fin bild på honom ist :)

HAHA OMG

Hittade några gamla fjortisbilder! Haha omg säger jag bara

trött

Hejsan, förlåt för en dålig update! Jag är så sjukt trött så somnade direkt när jag kom hem från skolan och nu ska jag och martin dra och gymma :)
Gud v ad jag saknar sommaren nu när det är sånt hemskt väder ute!!

Dagens outfit


Har man roligt så har man

Sitter vid datorn just nu som ni kanske ser, ser hemsk ut eftersom jag precis varit ute och hämtat min iphone som varit på lagning! SNÖSTORM

sommar sött

Sjukt söt topp från asos.se

dags för varmt bad

Är på en aning bättre humör nu! Hahaha
Ska göra något och äta och sen hoppa i ett varmt skönt bad! :)

GAAAH

förlåt att jag inte bloggat idag men försov mig imorse och kom precis hem så.
Iaf är på så sjukt dåligt humör. Folk är ju verkligen knäppa nu för tiden. Eller det har dom väll alltid varit? Varför är människor så sjukt egoistiska? Tänker dom aldrig på människor i ens omgivning? Herregud säger jag bara. Visst det har inte hänt mig något men man blir så sjukt äcklad när man ser hur folk beter sig, är så sjukt SJUKT trött på min klass att jag vill spy. Det finns enstaka som jag tycker om och umgås med, men alltså herregud säger jag bara. Varför inte bara hålla hemligheter, personliga saker om sina vänner? Varför alltid sprida saker och ting vidare, ska det vara roligt på något sätt? Varför snacka dåligt om andra? visst alla gör väl det någon gång ibland och alla gör misstag, jag har också gjort mina misstag men jag har lärt mig något till skilnad från andra. Som sagt jag blir illa mående av att se hur folk kan göra mot andra. Varför inte bara släppa skitsnack och sånt och bara ha roligt, varför haka upp sig på småsaker och stöta ut andra människor? Alla människor är udda och skumma på sina sätt, varför inte bara se det som något charmigt? Det finns ingen som är lika, man kan umgås ändå, man kan ha roligt ändå, klart man drar sig till folk som har samma intressen men man behöver inte vara elak för det? Snälla släpp allt sånt, vi är inte småbarn! GAAAAAAAH, nu har jag iaf skrivit av mig en del av det hela, säger bara tur att jag har några få vänner som jag litar på till 100 och som jag VET alltid står vid min sida, resten är sköna människor men skulle aldrig öppna mig för någon av dom, iaf ingen i min klass!!
Puss
Katten imiterar mig ganska bra faktiskt!

Nyvaken

Två bilder på mig just nu, är helt nyvaken och har knappt något smink :)
ska dra ut nu, till ett ställe jag har saknat :D

Paradise hotel kåt

Haha vet att alla avsnitt börjar bli gamla nu men har börjat se alla på tv6play.se
haha kan inte sluta, så jävla bäst!
Tänk er vilken sjuk upplevelse att vara med, måste ju vara så sjukt roligt!!

sommar

Bara jag som saknar sommar nu när solen börjar titta fram?

hemma

kom precis hem från skolan, ska fika en snabbis och sen dra till mitt gamla jobb och lämna in anställningsavtal. Hoppas på att det fortfarande går att göra det efter två månader :P
En random bild på mig :P

Dagens outfit

så ser jag ut idag, lite dåliga bilder men hinner inte ta bättre just nu :)
Hörs efter skolan!

facelook


Dagens outfit


blev något konstigt när jag skulle lägga upp dagens

jaja, får göra det senare för just nu ska jag springa över till pia som ska hjälpa mig att plugga till provet imorgon :)
Kiss

plugg

Sitter just nu och pluggar en massa! men ska snart sätta igång och fixa mig, ska få lite plugghjälp och sen dra och träna :)
Lägger in en dagens sen också :)

åh vill ha!

Sommarplagg!
www.Nelly.com
Till våren!
Sturegallerian

<3



Glömmer dig aldrig <3


vill tatuera mig!






Åh vad jag vill ha en tattoo! Har alltid tyckt att det är fult men på senaste tid har jag älskat de, jag vill ha någon liten text som betyder något någonstans. Vore så grymt


Kärlek till er











Ni är så fina! Vi har haft våra jobbiga perioder men jag älskar er !
(Plus en två till som jag inte har bild på, ni vet vilka ni är)

<3


RSS 2.0