deprimerande!!

 

Visste ni att enligt väderprognosen ska det snöa på måndag?! :(

God morgon





 

Osminkad och ofixat hår, ska snart slänga på mig lite mascara och dra några drag med plattången sen bär det av till tandläkaren ;)

God natt

Är skit trött, hörs imorgon! ZzzzzzZzZzZzz

har man tråkigt så..

.. har man








chillar

Chillar och kollar på lyxfällan


Grattis :D

Grattis min älskade Kladdan som fyller 18 idag :) <3

Dagens

Första skoldagen jag endast har mascara på mig! Haha men det känns faktiskt skönt!
Puss

God natt!

På tal om ögon, vi satt och diskuterade om det idag. Jag har en väldigt tjock och stark mörk ring runt pupillen och "ögon färgen" som ni kanske ser på bilden :) Det är faktiskt inte alla som ens har någon mörk ring,menmen min är väldigt tydlig sen kan man diskutera om det är fint eller fult haha, men har fått höra det ett antal gånger nu och det ska tydligen vara snyggt att använda eyeliner när man har det, så ett tipps till er som också har som jag :) Jaja nu svamlar jag men tänkte säga god natt nu :)
Puss

Angående inlägget "strandbryggan"

Och ja jag gick hem och bytte kläder för att det var så varmt i svarta jeans, så ja nu vet ni det haha!

Fina Bianca och jag

Blev nyss rapad på FB

HAHAHA, hade glömt logga ut från facebook när jag hoppade i ett bad så martin passade på att skriva till min käre vän Tanja, herregud vad man kan bli utskämd om man råkar glömma att logga ut, hatar honom just nu haha !
Haha säger jag bara!

Detoxen och sötsaks förbudet går bra!

Får psykos på mig själv! Har druckit cola och nu kom mamma in med en påse med chokladpraliner från chokladfabriken till mig! Inte bra kämpat, blir hård träning imorgon, goooooosh

Strandbryggan

Har suttit i solen på strand bryggan med mina kära vänner och myst! Hade det skit härligt!
Fina Josefine!
Ellen, Josefine, Bianca och jag (haha mitt hår typ lyser)
Bianca och jag
Tanja och Josefine, så himla härlig bild!
Ellen, jag, Bianca och Tanja
Nu blir det ett varmt bad och plugg!

dagens

 

 

Puss

 

 


Ny duschad


Ska sätta mig och äta frukost nu innan jag drar till skolan :')

Kista

Är nu i kista ;) ska snart dra ut


På väg mot kista

Sitter nu på akalla tåget mot kista, gangsta! Skämtåsido ;) har gymmat och solat nu så är inte så vändans fräsch, uppdaterar när jag kommer fram ;)

Dagens

'Nu måste jag  verkligen SPRINGA!!!

-




Oavsett hur mycket vi svikit varandra
Oavsett hur mycket vi ogillar varandra
Oavsett hur mycket hat vi bildat mot varandra
Oavsett hur sviken du är
Oavsett hur sviken jag är
Oavsett hur förstörd vår relation är
Oavsett hur lite tillit vi har till varandra
Oavsett hur omogna vi varit
Oavsett hur liten del du varit i mitt liv senaste tiden
Så saknar jag ändå dig. Vill spola tillbaka tiden och få det största problemet löst och vi båda vet vad det är!
Du är hatkärlek för mig men önska att det inte var så ..
Denna bild säger nog en hel del?

Älska

Kommer aldrig sluta älska hemmagjord smoothie!

Känner mig som en människa igen!

Har tagit ett långt härligt bad och dusch. Har haft ansiktsmask, hårinpckning, rackat mig mm, känner mig super fräsh och härlig just nu! Det är verkligen skönt att vara hemma från landet nu, har verkligen saknat stan haha.
Puss

Just nu!

Njuter av glass och sol på balkongen!

Goda kalorier

Gud vad ag svullar just nu vilket jag gjort hela den här veckan!! Lite ångest får man fan men vem bryr sig?! Imorgon börjar dock detoxen som håller på i tre veckor och då blir det bara fisk och kyckling plus hårdträning för min del och två veckor in på maj ska jag och tanja köra på naturdiet till lunch och middag i två veckor, sen kanske man blir lite mer fit ? Från och med imorgon börjas det stenhårt fram till sommarlovet, inte en ända onyttighet ska jag svälja förutom på kvällarna ;) Skämtosido! Haha Jaja Imorgon blir det hårt pass på gymmet + sooooola :D
Snart lär väl första doppet bli? Eller ? ;)

Tillbaka till älskade stockholm!

Åhh vad jag älskar stockholm! Förstår inte hur folk klarar av att bo i små hålor? Jag skulle drabbas av psykos! Tack gode gud säger jag bara att jag bor där jag bor! :)


Jag


Jossi och jag

Två bilder från lovet hemma hos jossi

Saknar er mina solstrålar! Åhh vill ha sommarlov nununu!


Ja jag lever

Sitter nu i bilen på väg hem från mitt landställe som ligger i Katrineholm. Har inte kunnat blogga eftersom internet är så sjukt segt där och innan heller för att fullt upp! Men är hemma om ca 1 h och då blir det uppdateringar och bilder från lovet, usch att skolan börjar imoron :( men då börjar min detox på riktigt och träning + simning med älskade Tanja och om tre veckor smäller det :D mer får ni veta sen!! Inga bilder blir det eftersom jag mobilbloggar och bloggar från blogg.se ;)

The ovster hääär

Är med REbecaa och martin, ska snart möta upp kim och alicie :)




Tog ledigt igår

Som ni kanske märkte så tog jag en vilodag från bloggen igår, var så himla trött och hade mycket att göra så det fick bli så! Men nu är jag igång igen :) Jag ska snart åka och träna med Claudia och sen möta upp Rebecca för middag och lite mys :) det blir en myskväll idag eftersom jag ska upp klockan 8 imorgon för att åka till landet :) Stannar där till på söndag sen kommer jag hem igen :) Jaja, jag uppdaterar mer senare och Ps det kommer bilder från igår och förrgår kväll :)


Träna



Nu drar jag och Matti och gymmar, duktiga brudar! Hörs senare :D


Pollen

Någon mer än mig som är allergisk mot pollen? Kunde knappt sova inatt pga de, mina ögon rinner, jag har svårt att andas och näsa rinner, tur att det finns medicin iaf!! Bläääh, nu ska jag äta och lägga mig på balkongen :D
Jag och hanna i Italien, gud vad brun och smal man var :( Får ångest!!

God morgon på er!

Igår hade jag som sagt inte tid att uppdatera så mycket eftersom pappa fyllde år och jag skulle till hjärna, men är hemma nu igen iaf och väntar på mattludd som ska joina mig på balkongen under hela dagen, nice :) Lite bilder från igår ska ni iaf få :)
Från min balkong och mamma gjorde en smoothie till mig :D
Rebeccas hus, det är så galet stort (är större i verkligheten). Det är en gammal skola så det finns många rum om man säger så haha :)
söta Rebecca :)
Mys med hennes katter :)

Fullt upp

Hello, jag har haft helt fullt upp idag som ni kanske förstår och sitter nu mitt i middagen och ska till rebecca om 50 min så blir inte så mycket uppdate idag tyvärr, men imorgon är det som vanligt igen :) Ha en trevlig måndagkväll allesammans :)

Grattis pappa!

Bilden hamna på snedden, men same shit. Ett stort grattis till mig pappa som fyller år idag :D. Blir god middag och efterrätt ikväll innan rebecca kommer och hämtar upp mig för att sen dra till hjärna :)

Uppe med tuppen

Sitter på tuben på väg till tandregleringen för återkoll :) hoppas allt ser bra ut annars börjar jag gråta!! Jaja har inte sovit ett skit inatt och går typ i sömnen, är så sjukt trött + att jag är osminkad har håret uppsat och en krullig hängande lugg eftersom jag tog sänder min plattång imorse, kul!!

Min vän Kim

Jag har en god vän som heter Kim, han är så jävla snygg och smart. Tänk om alla kunde vara som han, det skulle ju vara perfekt. Jag är med honom och Golpar just nu. Jag tror att alla skulle må bra av att ha en vän som Kim. Ni borde skaffa en! Puss på er, nu ska vi gå ut!

Ut på stan

Golpar är här nu och snart kommer kim, vi ska ut på stan och röjja :D

helt slut

Duktiga va? :)

sola- träna

Hello, har legat på min balkong någon timme och solat, super skönt och nu är det dags för träning med Tanja, vi ska köra gärnet nu alltså! :D Hörs när jag är hemma igen.
Citron vatten = KÄRLEK!

Just nu

 

 


17/4- 2011

God morgon, ligger här och har precis vaknat och käkat choklad, gott! Fast kanske ska äta något ordentligt ist. Solen skiner ute så det är as soft, ska åka hem snart och lägga mig med citronvatten på balkongen, ska väl försöka ragga upp någon vän som vill joina :) Imorgon ska jag till tandläkaren klockan 8 på morgonen så det blir ännu en lugn kväll, men känner att jag behöver det faktiskt, Claudia kommer även hem från londin i två veckor så då blir det hårdträning med henne! Men det ska bli skönt faktiskt, roligt att träffa henne också eftersom vi inte kan ses när hon bor i Londin :( Jaja nu ska jag nog klä på mig och käka på balkongen i solen, GE MIG SOMMAR NU!


Jag i sunny beach förra sommarn, vill kunna gå ut såhär och svettas :(


Drar ut nu :)

Blir chillkväll ikväll med, lika bra eftersom jag varit sjuk och har världens huvudverk just nu :( Men ska ut och möta upp jansson en stund och sedan blir det filmkväll med martin :) Mysmys!


Trött

Kom hem för en stund sen, mötte upp Josefine så gick runt ute i det härliga vädret, satte oss ner och drack lite läsk och njöt :) Bilder får ni sen :)


Vill ha

Vill ha dessa från http://have2have.se !


Ännu en video


God morgon!

Igår var det en super lugn kväll :) vi var ute en stund och sedan gick vi hem och kollade på tv hela kvällen, vad gjorde ni?

Idag får jag se hur det blir :) Btw kolla vädret, åhh vill bara ut :P


Drar till kista nu

Jag och min älskade vän Claudia i skåne! Saknar dig så himla mycket :(

Nya sommarplågan?

Älskar denna låt!!

Tipps!

Tänkte ge er lite tipps för att hålla ert hår friskt och fint :) Jag själv har testat på alla dessa tre (på bilderna) Och tycker dom alla har varit bra! Använder dom två översta just nu och dom är sjukt bra. Det är alltså olje/siljkes droppar för hår topparna, och gör håret super lent! Ett stort tipps till er som inte vill ha slitet hår :) En annan sak som också gör håret mindre slitet är om ni klipper er en gång vart tredje månad ca 2 cm, då hinner håret aldrig bli slitet :)
Oljedroppar
Den går att köpa hos vissa frisörer är dock ganska dyr men absolut min favorit, tror den kostar 800 kr (den använder jag just nu). Den luktar super gott och gör håret gudomligt mjukt och lent samt att det luktar gott!
Silkesdroppar

Denna har jag också just nu och jag älskar lukten, det luktar jätte fräscht den kostar 280 kr (om jag inte minns fel) och går att köpa på björn axen i åhlens city. Den ger håret glans och mjukt, samt reparerar toppar väldigt bra!
Silkedroppar

Denna produkt från gliss är mycket bättre än vad man tror, trots att den kostar 50 kr så är den väldigt bra, den reparera hårtoppar och den luktar som gliss andra produkter luktar. Bra för att vara så billig

Bilder

Jag
Martin och Fransizca

Facelook

Nu är jag så gott som klar, lite små saker jag ska fixa sen drar jag till skolan :)

Dagens

Jacka- Zara 800 kr
Tröja- MQ 700 kr
Svarta jeans- Salt 400 kr
Skor- London 3000 kr

Kan dagen starta bätter?

Så underbart, eller hur?

Goodnight

Kan också passa på att säga att jag saknar min käre vän Claudia som flyttat till London!!

Så himla fint!

Monroe- sturegallerian 569 kr (om jag inte minns fel)
Monroe- sturegallerian 1950 kr
Monroe- sturegallerian 469 kr
Som ni ser är monroe min favorit butik, dör seriöst för deras kläder!

Allvar

från och med nu ska jag skärpa mig, jag ska inte svika mig själv! Jag ska klara det här nu. Jag har gått upp ett kg sen jag vägde mig sist vilket var förra veckan och jag som bestämt mig för att gå ner 8 så nu blir det verkligen slut på alla onyttigheter på riktigt och hårdträning! Detta ska fan lyckas fram till sommaren, nu jävlar ska jag köra!! Får bara mer och mer ångest för varje dag som går, inte bra!
Ska bli såhär som jag en gång var!!

Ny design

Ska komma med ny design så småning om, ska ta bilder till nya headern imorgon så får hoppas dom blir fina :) sen ska Jag skicka dom till Sanna som är proffs på att fixa hemsidor :) Så det blir grymt, längtar!

blähbläh

Jag mötte ju upp martin, Steffi och hennes vänner igår och hon hade precis gjort pericingar kommer inte ihåg vad de heter men sak samma :P Det blev iaf skiiiit snyggt, vill fan också haha :D
Skit snyggt eller hur?! :)

kan man skämma ut sig mer?

Svar NEJ!

bild bomb

Matto och jossi
matti
Martin och ellen
Kim och Keba
Bianca och jossi
sanna
Bilder från idag

Förlorade just min näsblod oskuld

Japp, har aldrig i hela mitt liv blödit näsblod fören idag då jag låg och solade på balkongen :S Hmm undra vad det kan bero på ? Jaja, det har iaf slutat blöda :) Kommer upp med bilder från dagen snart.
Haha bilden är tagen från google så det är inte jag ;)

God natt

Blev lite dålig uppdatering nu idag men har haft fullt upp och ska ju sova hos elin så knns ju inte så himlans snällt att sitta vid datorn hela tiden, får se om ag vågar ladda upp några videosar från idag imorgon :S hahaha Jaja säger god natt nu men räkna med bra uppdatering imorgon :D

Bild från ikväll  när vi köpte en fet godispåse :D Och ja jag skiter i nu, jag ska svulla!!


KÄRLEK



Kan inte sluta älska den här låten! Varje gång jag hör den vill jag bara sitte ute en varm sommarkväll med en corona och lime med mina älskade tjejor och släppa loss! Åhhh tur att vi troligtvis ska till mitt land nu på lovet, kommer bli så kul!


Två bilder


Min älskade jossi och jag på en sån himla intressant litalienska lektion!


Jag


Förlåt

Förlåt fr min dåliga uppdate, har haft fullt upp hela dagen!

Har varit på Vapiano med steffi, martin, hanna, paow, hugo och oskar. Var väldigt trevligt, dom skulle dock vidare till sture så vi drog hem, hade lite bråttom eftersom jag skull möta upp min käre vän Elin eftersom jag ska sova hos henne ikväll :D Gossip och mys!!



En super gammal bild på mig och elin från typ 2007


God bye

Tänkte krypa ner brevis min älskade pojkvän nu, så detta blir nog sista inlägget för dagen men ni kan väl nöja er med 6 inlägg eller vad det nu är för dagen ;)? Jaja, ha en mysig kväll för det ska jag förhoppningsvis ha :D
Bild på oss från bulgarien i somras :)

Så himla fin!

Hittade den där på systrarnas folkeryds blogg, så himla fin video. Ni hittar deras blogg här , dom skriver om kampen mot ätstörningar, super intressant blogg som jag följer dagligen!
En bild på dom två, gå in och kika!

Angelica

Det var så sjukt härligt att träffa Angelica igen, det var hon som sminkade mig! Har saknat henne enormt mycket, hon är alltid på bra humör och man kan lite på henne till 100 % en tvätt äkta vän är hon verkligen!! Har alltid roligt när jag är med henne.
Visst är hon vacker!!


Hemma nu

Hejsan, kom hem för ett tag sedan men ville laga middag åt mina kära päron så jag gjorde det. Det blev sjukt gott!! Och nu har jag laddat upp fyra bilder på sminkningen, dock är dom suddiga eftersom dom är tagna med mobilen, menmen :)

Nu sticker jag

Puss

OjOJOJ

Tiden springer iväg, sja byta om och fixa det lilla sista innan jag drar, måste åka osminkad hela vägen eftersom jag ska bli sminkad, så hoppas verkligen inte att jag träffar på någon bekant person, usch hatar sånt!! Haha jaja måste kila :) Uppdaterar när jag är klar!
Och en sak till, på fredag tas de nya bilderna för headern :D Wooho!

<3

Ni är så himla fina, jag älskar er <3

Fy tusan!

(Jag just nu)
Som sagt så är jag fortfarande sjuk och när mamma var i österrike för någon vecka sen köpte hon några mediciner som hon proppar mig med, och det är några sugtabletter jag ska äta flera gånger per dag som jag verkligen spyr av, så himla äckliga!!
Iaf, ska åka om ca en timme för att sitta smink modell :D vet inte vad jag ska ha på mig, känner inte för jeans idag så funderar att sätta på mig klänningen jag haft på bilderna för någon dag sen, men den är tvättad så ni behöver inte oroa er ;) haha. Får nog bli den eftersom jag bara har massa kläder till jeans annars haha :)

12 april 2011

God  morgon på er! Jag är ju som sagt ledig idag så det är ändå väldigt skönt :) Ska snart gå upp och lägga mig i ett bad och börja fixa mig eftersom jag ska sitta smink modell idag, tjoho ska ändå bli sjukt kul!


Bläh

Människan är inte pålitlig. Man ska lära sig att aldrig lita på någon, man blir bara besviken!

Puss


Ett inlägg om kim

Jag har en vän som heter kim, kim gillar alla sortes brudar! Han älskar blondiner och brunetter, långa som korta och sätter gärna på den som vill. (förutom håriga och för smala) otroligt nog. Menmen, Kim gillar att driva folk till vansinne och kan själv råka ut för stryk ibland, men han ser det som en rolig grej bara. Kim är en underlig person som älskar att göra tvärt emot allt och alla, säger jag höger säger han vänster. Säger jag upp, säger han ner. Jaa ni fattar. Trots att kim är som han är så är han jävligt härlig och han är nog min bästa killkompis :D Här har ni den berömde kimp the mupp :


Shit minnen!



Du finns i mitt hjärta- Sofie Ljungberg

Haha shit vad länge sen jag hörde den här låten, det var min favorit låt när jag var liten. Kunde hela utantill hahaha!


Dags för hemma spa

Nu blir det hemma spa. När man varit sjuk och börjar bli frisk så får jag alltid lust att ta ansiktsmask, scrubba mig och göra hårinpackning :) Någon som håller med ?

tjoho







Solen gick precis i moln men gud så underbart det är ute! Sitter på balkongen med joel och martin och dricker citronvatten och lyssnar på musik, så jävla underbart! Tyvärr ska jag hem snart men är ledig imorgon så de är nice :D


Ny design

Wooho, ska snart få  hjälp med en ny design av Sanna som är så grym på att göra hemsidor och designer! Blev på skit bra humör nu, så ska fråga min käre vän om vi ska ut och fota lite nu i veckan :)

En bild som togs på mig inför designen jag har nu :) Dock användes den aldrig haha

Ny

 

 

Från the Casbah 700 :-

Funkar perfekt till strumpbyxor eller jeans.


Hon har gjort det igen!



HAHAHAHAH

Hit on the floor



Finns ingen bättre festlåt! Denna lår är så sjukt många minnen, fy fan vad jag blir taggad till den här! Åhh jag blir så glad!! Tack mina fina vänner <3



Jag och matilda i berlin

Skitit i

Den här helgen har jag verkligen struntat fullständigt i vad jag stoppat i mig, jag som vill gå ner 8 kg har nu stoppat i mig, ett ton godis, en pizza, lådmat och läsk, men jag har verkligen inte orkat bry mig, jag har syndat men det har varit skönt! Det kändes skönt att skita i vad jag äter att kunna få göra som jag vill utan att mina tankar bara spärrar hela tiden dock hatar jag när folk hela tiden ba, "du klarar aldrig dina mål", "du går aldrig in i något hel hjärtat" blablabla, jag mår bara sämre av sånt och struntar i saker helt och hållet, jag behöver folk som säger "klart du ska unna dig, du har fan lyckats hålla dig en vecka!" , då blir jag peppad till att fortsätta, jag har aldrig blivit peppad av "dålig feedback" utan behöver få höra dom där kommentarerna om hur duktig jag är, om att jag ser bra ut, om att jag verkligen orkar och blablabla då klarar jag det, men jag känner att jag bara umgåtts med människor som gett mig dålig kretik och tryckt ner mig till botten nu de senaste året, men äntligen (peppar peppar) så har jag hittat människor som verkligen ger mig positiv energi, som alltid får mig på bra humör, som alltid finns och som alltid ser livet från den ljusa sidan! Orkar inte med folk som trycker ner andra för att själva bli sedda, det finns två tjejer i kalssen och de ända dom snackar om är att alla killar kollar på dom, att dom är super snygga och har världens finaste rumpa/bröst och går och snackar skit om andra, så skönt att slippa såna människor, alla i klassen gör ändå parodier och driver med dom men dom verkar ändå inte fatta något. Jaja nu ska inte jag heller vara taskig men känns så skönt att slippa sånt trams, känns som man mognat till en annan nivå, skit snack finns inte, och stötta varandra är en självklarhet. Åhh känns så himlans skönt att få gå vidare i livet, är så trött på vissa!! Men som sagt tack till er som räddat mig, ni vet vilka ni är och ni är verklgen guld värda :D På lovet ska vi rocka loss!!


 

Jag och Matilda i berlin


svart vitt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite bilder från helgen i det härliga vårvädret :D


två balla

Var inne på hemsidan till min favorit butik, Monroe i sturegallerian :) Hittade dessa två sjukt coola telefoner












Dom kostar 1650 och finns på monroe :)

God morgon

Ligger fortfarande hemma och är sjuk men mår mycket bättre så ska till skolan imorgon :) Ska ju som sagt sitta smink modell imorgon så det får jag ju inte missa :P Jaja bilderna från igår gick inte att ladda upp och blogg.se har även krånglat idag :S hoppas det fixar sig snart!

 

 

Nu så, två bilder till från igår.

Två bilder





Två bilder från idag :) Fler kommer!


Glad cheyy!

Var i kista centrum med martin för att han skulle shoppa (som han  gör typ 1 gång i veckan). Inte så att han små shoppar utan han handlar typ 10 tröjar, 3 byxor, två par skor, flera klockor och en massa annat och varje gång jag följer med köper hans mamma alltid något till mig. Så nu fick jag en tröja för 700 kr men är super glad! Den var skit snygg :D Tack älsklingens mamma! haha. Ska visa er den om en liten stund :) Ska även ladda över lite bilder från dagen :)


Från idag

 

Hm, det här var den ända bilden som funkade att ladda upp :S får försöka senare :)




Test



Testar videofyme :)

våår







idag skiter jag fullständigt i vad jag stoppar i mig, jag har våååår känslor och jag älskar det, lalalalala!!

 


Jag just nu!











God morgon

hallojsan, har precis vaknat! Mår betydligt bättre idag (peppar peppar) Dock har jag ont i halsen :(. Jaja, ska snart gå upp och duscha och försöka få min far att hämta mig :)


Ångest!

Hejsan bloggen! Jag kan inte somna, ligger och har ångest! Ångest för att det går dåligt i skolan, ångest för att jag åt godis idag, ångest för att jag inte städat mitt rum, ångest för att kg inte tränat sen i torsdags!! Jag som kände mig så duktig den veckan som va! Åt inget onyttigt, pluggade och tränade varje dag! Nu ligger jag här och har ätit godis!! Kommer ta tid att få bort det från min kropp, jag ska sluta med alla onyttigheter har jag lovat mig, jag ska bli vältränad och jag ska förbättra mitt utseende, mitt självförtroende är på botten helt nu, jag klarar inte det längre, jag har försökt jobba på det men det går inte, jaha ska sluta klaga men en sak är säker idag var sista dagen något onyttigt stoppades i min mun och nu jävlar ska jag skärpa mig, jag ska spräcka min bubbla och umgås med människor som får mig glad och skita i resten!! Ska sluta tänka på hur roliga stunder jag hade förut med folk och ist tänka nu-tid, ska blicka frammåt för relationer med folk kommer aldrig bli densamma, de vet jag om även om man kunde hoppats!! Menmen, dags för mig att våga stå på mig, våga säga nej, våga ge mig själv lite respekt, vill starta om helt, det vore skönt!! Jag är nog en osäker tjej fortfarande, men försöker lära känna mig och det går bättre och bättre! Jaha god natt folket

God natt

nu ska jag sova så jag blir frisk! Så säger god natt till folket nu!


Jag har de finaste vännerna!

Åhh ligger ju hemma sjuk, så får jag ett sms av mina fina vänner "Det är inte lika roligt utan dig :( /Tanja och Josefine" Blir så glad, jag har världens finaste vänner!!





Älskar dig!


Konstigt humör

Jag är på något jätte konstigt humör! Jag saknar gamla tider och vill bara ut och träffa massa gamla människor och så. Vill börja träna igen (fast med det lag jag hade då) och bara hänga runt med alla! Jag saknar Claudia något enormt men får ju träffa henne snart iaf. Men iaf sitter och kollar tillbaka på gamla bilder, på gamla människor och gamla tider, ÅHH det bara pirrar i kroppen, vill bara tillbaka! 9an var perfekt! Jag klagar inte på det som är nu heller men man kan ändå längta tillbaka, det gör vi nog alla! Men jag har liksom känlsan att jag vill dra någonstans, bort från allt här hemma och bara leva livet. Jag ska fan börja leva som om varje dag är den sista och bara köra på mitt egna lilla race! Hmm detta kanske har något med vårkänslor att göra?! För känner mig glad ändå på något sätt. Nej usch jag ska fan samla alla gamla och göra något jävligt kul för det behövs kan jag säga!











 



Idag



 

Två bilder på mig från idag, känner att jag inte vill visa mitt sjuklings ansikte på bild haha :P





Bli frisk! Bli frisk! Bli frisk! Bli frisk! Bli frisk!

Japp jag försöker intala mig själv att bli frisk men det går inge bra :( Har sjukt ont i bihåkorna och lungorna! Men ligger med värmekudde och dricker massvis med vatten! Har även syndad som tusan med maten just nu men när jag är sjuk så äter jag det kroppen vill att jag ska äta, får väl börja om min detox kur på måndag"/ Ska snart lägga in två bilder från idag sen men vill helst inte visa mig när jag mår såhär :( Usch!


Bilder från igår

Vi gick ut en stund men orkade inte l'nge eftersom jag är sjuk :( Så gårkvällen var väldigt lugn!









Sista bilden har jag suttit och redigerat, visst blev den cool? :)

Ont i lungorna ?!

Har världens kramp i mina lungor, läskigt?!

Jaja, gud vad jag klagar idag känner jag, haha. Klagar hela tiden, men är sjuk när jag inte vill vara sjuk och då blir det så ^^

Btw, har funderat på att klippa mig til den här längden igen?! Vet inte om jag vågar och vill riktigt, så jag är tveksam, jag har ju sparat ut mitt hår så himla länge nu!


hmm

kollade nyss mitt bmi och såg att om jag går ner två kg till är jag underviktig, men oh andra sidan så har jag alltid varit underviktig i hela mitt liv så det är inte så konstigt om jag går ner till de igen! Jag menar jag gick ju upp 11 kg på ett år så klart jag kan gå ner dom igen utan att de är farligt :) plus att jag håller på att bygga upp musklerna som jag förlorade när jag slutade träna :) Åhh jag ska klara det här, till sommaren då jävlar ska jag vara smal och smidig :D



På tal om något helt annat saknar jag gympan så himla mycket :( Vill verkligen börja igen men inte utan den absoluta bösta tränaren som är Ia och mitt gamla underbara lag!! Saknar den tiden :(

Vicks

Ett tipps till er som är sjuka är denna vicks kräm! Man kokar upp en kastrull vatten som man sen klickar ner en klick i. Och tar en handuk över huvudet och andas in!

(som ett ansiktsbad)


åhh saknar!

 

 

 

 

 

Bulgarien, all kärlek till dig!

 


- 3 kg

Just nu ser jag ut såhär, men ska ju gå ner 8 kg till så är fortfarande inte nöjd över huvud taget, men bättre än förut är det garanterat!

 

Puss


Lunch

Detta fick bli min lunch
4 morötter
6 fiskpinnar

två chili burn tabletter :)


Te

Sitter nu med en kopp te och har precis ätit en banan till frukost :)


Fredag

Idag är det fredag och jag är fortfarande sjuk :@ Hostar hela tiden, har svårt att andas och har slemm i hela lungorna :( Jag vill bara vara frisk, kunna dra ut på äventyr med mina härliga brudar som alltid gör kvällar roliga och jag vill kunna gymma eller gå ut och springa! Hatar att vara sjuk, man orkar ingenting, man missar skolan, man får liggsår från sängen (skämtosido), blääääh!!

Så här vill jag känna mig nu!


sjuklingen

Är nu i kista, pappa körde mig hit! Mår fortfarande inte jätte bra :( Åhh vill bara vara frisk så jag får träna! Syndade idag med att äta ris och jag ångrar det lite även fast det var gott! Men vill verkligen klara det här nu. Ska hålla mig. Har gått ner tre kg på två veckor så det är nice! Har faktiskt sett lite skillnad på mage och lår. Magen har förminskat med 4 cm och låren 2 cm, gissa om jag vart glad! :D Ska fortsätta köra det här tills jag gått ner 8 kg till! Jag ska klara det, sen så kommer jag väl nöja mig. Hur som helst har jag ätit till

Lunch: tre soja grejer med keso (ja, jag vet, jag får inte äta det egentligen) och en skål yoghu

Middag: Kyckling med ris och soja (får inte äta varken ris eller soja) men jag skyller på att jag är sjuk och blir sugen på sånt då! Bättre de än att äta sötsaker för det får jag verkligen inte göra! Då skulle jag bli riktigt besviken på mig själv! Men ska skärpa mig imorgon och äta endast morötter och bananer till frukost och lunch :) Så får jag se vad jag får till middag, ska hoppas på att halsontet och hostan är bättre imorgon så jag får träna, VILL VERKLIGEN DET! Jaja hörs om ett tag, puss!


Sminkmodell

Hejsan bloggen igen :)

Snackade med angelica igår som va¨år och dagar sedan, och nu på tisdag ska ja sitta smink modell i hennes skola, scaaary :D haha men ska faktiskt bli skit kul!




En bild på Angelica och mig :)


badrummet

Vi har ju gjort om i badrummet (inte helt klart än) men jag som älskar att bada, älskar det ännu mer nu! Det har blivit mycket mysigare där innte och vi har fått dimmer lampa + vanlig så det är perfekt! Men vi ska köpa ett nytt badkar och lite sånt :)
Här är iaf bilder från när jag badade igår :
Det var mycket mörkare än vad bilderna visar och dom blev suddiga tack vare att jag stängde av blixten!

Frukost

Naturell yohurt med hemmagjord musli
grönt te
någon soja grej (det är inte bröd) gjort utan jäst och vetemjöl typ. Får ju inte äta bröd :)

hemma

Hej bloggen!
Vaknade precis, ska stanna hemma idag.  Kan knappt andas för all pollen ute och har världens hals ont och hostar som bara den, plus att jag känner mig helt skakis :S
Känns som jag håller på att få lunginflammation!! det vill jag verkligen inte ha, sist jag hade det missade jag en månad av skolan :( Får hoppas att det är något annat. Ska iaf gå upp nu och göra mig en kopp te till frukost :)


mår inge bra :(

Känns som jag har feber, är helt skakis och mår illa :S ska nog lägga mig och försöka sova nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon!

sjukt bra!

En svensk kille som sjunger!
så sjukt duktig!! :O

Vill ha nununu!


Stora planer!

Wooho, jag och Matilda har stora planer på g :D. Detta är dock super hemligt nu men snart så, wooohooo! hahaha
Läs hennes nya blogg här!

detox dag nr 3

Som jag sagt 1000 så går jag på en detox kur i tre veckor. Det är till för att rena kroppen från slagg prodikter mm. Så nu kör vi idag också:
Frukost: En banan, hann inte mer! haha
Lunch: rivna morötter, sallad och syndade faktiskt här med keso (får egentligen inte äta mejeriprodukter) men jag var så hungrig i skolan och kände att jag inte skulle klara dagen med endast några rivna morötter.
Mellanmål: naturell yoghurt
Middag: Falafel med råris, homus och sallad!

Hård träning

Kom hem för en stund sen från gymmet och har precis ätit middag. Blev ett ganska hårt gympass idag :) Jag och Tanja körde 2 och en halv timme så det var nice :) Känner mig lite död i kroppen men ska nog lägga mig i ett bad snart och fixa naglarna mm, allt som vi tjejer tycker om att göra haha :) Nicenice!
Puss

Woho

Det gick men kan inte ladda upp några bilder, haa Sitter iaf i skolan och ska snart ha svenska :) hörs sen Puss

Test

Testar att blogga från mobilen ;)

Dagens






ätit middag

Har precis ätit middag, det blev kyckling med rotfrukter :) Väldigt gott faktiskt, dock brukar jag vilja ha gelé till men får ju inte äta det :(

Mat

Hello, eftersom jag går på detox så får jag ju inte äta av så stort utbud mat för att rena kroppen så tänkte ta upp varje dag vad jag äter så ni får ett humm om hur det går till :)
Frukost: Åt jag ingenting, hade för bråttom så hann inte ^^
Lunch: Fisk och morötter (endast) + ett glas vatten
Mellan mål: Har ätit tre bananer
Middag: ska äta snart men det blir iaf kyckling :) + vatten
Puss

död som en gnu!

Hello kom precis innanför dörren. Va och gymmade med tanka, kim och nebbo efter skolan och sen drog jag och tanja till gullmars för att sola :) Är iaf hemma nu och ska nog lägga mig i ett bad innan maten :)
P.s Ser ni pälsvästen? Har fått hem den :D är super glad haha
Puss

-










Vi är dom vi är,
låt aldrig någon förändra dig
låt aldrig någon trampa på dig
låt aldrig någon behandla dig dåligt
stå på dig
VÅGA SÄGA NEJ


Saknar dig!



Du gör mig glad
 Du är min solstråle

<3


Detox

Idag har jag börjat på min detox kur :)

Detox renar kroppen, det är alltså ingen bantningsmetod även fast man går ner i vikt av det. Jag får bara äta fisk, kyckling, mörk gröna salladsblad, morot, banan, naturell yoghurt och råris på tre veckor och sen dricka vatten såklart :) Inget annat! Lite svårt i början men jag ska fan klara det här nu :D

Har ätit till

Frukost: naturell yoghurt med banan och hemma gjort musli

Lunch: Fyra morötter

Mellanmål: yofhurt med banan

Middag: fisk med råris och sallad



Det är allt jag fick äta för idag :) Detta ska jag nu hålla i tre veckor, hur ska det gå på påsklovet ?! haha X)


Skärp dig nu!

Jag måste ta tag i min blogg nu känner jag ^^
Kom nyss hem, har varit ute och gått med josefine s ett tag :) myspys! Snart kommer en gammal familje vän till oss från gotland hit, jag som inte städat mitt rum!! haha

Jaja, vill iaf ha josefines parfym som jag dör för :D åhh den luktar så jävla gott!



Dör för den!

P.S från och med imorgon ska jag uppdatera MYCKET + bilder från dagarna :)


HAHAHAHA

sitter här nu, hahahha, saknar jossi som drog fär typ fem minuter sen :D men imorgon då jävlar! spåååår<  inte sant ? :D hahahhaha, ska nog lohhga ut fråm datan det 'r nog bäst så :D



min 'lskade pojkvän! Såhät känner jag mig nu :D

dagens

Hinner inte ta bättre bilder just nu :)

RSS 2.0